Dex:tak
cwiczymy na robotniczej w pon i czwartki 15-16:45
All: niestety nie mamy kasy na INWEST SPORT wiec zawody sie tam nie odbeda. caly czas jest jednak aktualna sala na robotniczej tylko ze miejsca jest tam na 1 boisko.
Jezeli bedzie cieplo to mysle ze zorganizujemy impreze na dworze.
ps3 ja chce przeniesc impreze na 16kwietnia bo bylem chory i nie jestem w stanie pociagnac imprezy wczesniej. jakies komentarze
16 Kwietnia Park PoÂludniowy nowa data i miejsce naszego jamu. mam nadzieje ze bedzie slonecznie tak jak teraz jest we WrocÂlawiu. jak nie to trzeba bedzie sie przeniesc na sale gimnastyczna na ul. Robotnicza 36
wiecej info soon.
Pozdrawiam.
Wyglada na to ze to beda pierwsze zawody outdoor w nowym sezonie letnim.
Witam Szczeniu i musz?? powiedzie??, Âze moim zdaniem to jest dobry pomysÂl na imprez?? na ÂswieÂzym powietrzu (wiem, Âze wywoÂlana brakiem funduszy, ale co tam :D). Mam tylko (jeÂzeli m?lgÂlbyÂs odpowiedzie??) to:
- ile b??dzie boisk ?
- jakie jest tam podÂloÂze (prawdopodobnie trawa, ale nie zaszkodzi zapyta??)?
Tak Tak na trawce to jest coÂs....MoÂze sie uda mi pogra?? z wami..zobaczymy...MaÂly off top... JUZ niedlugo stricte netowa produkcja softsportu ...duÂzo dobrego grania na waszych komputerkach...Dogrywam ostatnie zdjecia i bedzie ready..PZDR
Gramy na trawie, powiem tak. To jest pierwszy park w Polsce w ktorym widzialem trawe tak rowna i Âladna. okazalo sie ze jak robili park ostatnio to przyjachala ekipa z rolkami trawy i ja zasadzili.. mozna poprostu z niej jesc jest tak rowna. miejsca jest na 4 boiska loozem i tyle tez mamy we wro wiec pewnie tak bedzie.
bedzie bumbox, woda, moze grill... i NET
czego wiecej potrzeba
Okazuje sie ze na krzykach i oltaszynie jest coraz wiecej maniakow neta wiec okolo 20 uczestnikow przewiduje to jest juz najwieksza biba netowa jaka robilem chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum