ZalogujUzytkownikHaslo
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie    
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

footbag.com.pl - official forum Strona Główna » Kultura zochy » Imprezy » REMONT 003 18-19 luty Warszawa

REMONT 003 18-19 luty Warszawa
Autor Wiadomość
Bartez 

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 00:14   

Witam ..
Ciesz?? si??, Âze zawody wypaliÂly :D ... Szkoda, Âze ja w nich nie mogÂlem wziÂas?? udziaÂlu, no ale nie b??d?? si?? nad sobÂa zamartwiaÂl.
Props Thamian za Voodoo :D Prawda, Âze kosmos Triczek ..
Teraz poczekam sobie do rana na wyniki z zawod?lw. Ciekaw jestem jak to wszystko wyglÂada na tabeli ..
Pozdrawiam
Bartez

Michał Ostrowski 
Mistrz Świata Doubles Freestyle 2006

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 02:45   

ej, wÂlaÂsnie jest 2.42 i jesteÂsmy u szynki na dom?lwce i jest lekki przeplkatany melanÂz. sÂa wszyscy. byÂl battle breakdance. strzelin wygraÂl-przeciez wiadomo(z wawÂa). rozwaliÂlem sobie brod?? robiÂac fal??...:P jest duÂzo os?lb i jest fajnie. wiem ze to nokogo nie interesi, no ale jestem lekko nietrzezwy no i to pisze. pozdro dla Gobola!!!! nie chce mi sie pisac wiecej. kto to teraz czyta niech tu szybko wpada i bawi sie bardzo dobrze razem z nami. ojhjjjjjjjjjjjjjjj ciezko jest. bangla(dosÂlownie)!!! pozdcro 60
cze
\

(post: ON LiVe)

edit:
jestesmy juz u mruwy jest wp?lÂldo sz?lstej rano! :P i ide spac... rik pozdro jestes wielki!! maszynka do strzyÂzenia rulez!! Penny nieprzytomny:p.

halo halo wÂlodku, halo halu staszku...
...jest rano ide spac. koniec relacji. pozdro olsztyn, pozdro 60
Ostatnio zmieniony przez Michał Ostrowski Nie 20 Lut, 2005 05:30, w całości zmieniany 2 razy  

Michał Ostrowski 
Mistrz Świata Doubles Freestyle 2006

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 02:46   

zapomniaÂlbym;

Âzycz?? i pozdrawiam...:p

Cod 
Too Toe To Toe

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 03:45   

Wy sobie tam melanÂzujecie, a ja z Nersem wÂlaÂsnie wrzuciliÂsmy do netu Nemesisa :shock: . Pr?lcz tego jeszcza dwa moje triczki z Symposium Atomiciem :) . Zapraszam do ÂsciÂagania, p?lki ciepÂle ;) .

www.footbag.tubywaj.pl

dxtr

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 11:49   

Cod nie jestes sam w robieniu symp. Atomic :twisted: moze jakos sie poscigamy kto pierwszy wykona double symp. atomsmasher :twisted: :twisted:

czemu mnie nie byÂlo na remoncie :cry: :cry: :cry:

Quba 
II m-ce na Remont003 Inter Freestyle
Mistrz Europy 2009

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 12:16   

Siema
Wczoraj w p?lÂznych godzinach wieczornych ;) wr?lciÂlem do domu i nie bardzo miaÂlem siÂle coÂs napisa?? :) Jednym sÂlowem byÂlo super :DPoziom gry naprawd?? sporo wzr?lsÂl od poprzednich zawod?lw, wszyscy ostro mietli, og?lÂlem byÂlo super :) Ners zmiaÂzdÂzyÂl swojÂa rutynÂa zar?lwno z eliminacji jak i z finaÂlu :shock: Ja sam jestem caÂlkiem z siebie zadowolony wko?acu zagraÂlem wmiare dobrze cho?? zostaje jeszcze lekki niedosyt ;) Pewnie ktoÂs bedzie jeszcze podawaÂl oficjalne wyniki ale podam takie wst??pne:
open:
1 Ners
2 Victor
3 Godi

inter:
1 Olek
2 Ja (Quba)
3 Setman

Shreda i sicka wygraÂl Budzik, w doublu Ostrowscy w women Hania :)
Kolejne zawody za mnÂa, w nast??pnych b??d?? juÂz graÂl w open :) ByÂlo naprawd?? super, niech ÂzaÂlujÂa ci kt?lrych nie byÂlo ;)

PozdroV 8)

"Chcę trochę czasu, bo czas leczy runy..."

JaJo 
I m-ce na FFB3 Intermediate Freestyle

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 13:07   

Mam pytanie. Czy b??dÂa filmiki z tych zawod?lw :?:

Bałtyk 

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 13:45   

Sorry za little Offtopa, ale chciaÂlem tylko powiedzie?? Nersowi i Codowi, Âze wymiatajÂa. Ners - ten Nemesis najwyÂzsza klasa :D

Pozdrawiam

setman 
retired

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 14:16   

Swoje pierwsze zawody mam juz za sobÂa. PoszÂlo mi calkiem dobrze jak na pierwsze zawody ale mogloby byc lepiej gdybym nie zapomniaÂl plyty z podkladem muzycznym. W double freestyle wygrali bracia Ostrowscy, drudzy byli Godi i Rik a trzecie miejsce zajeli ...... (nie pamietam). Shred 30 s wygral Budzik. W sick 3 Budzik zrobil Foodprocessor > pdx blender > PS Whirl (chyba) i wygral. Drugie miejsce w Sick'u zajÂa Ners: Janiwalk > bllury Whirl > Ps Whirl, trzeciego miejsca nie pamietam.

Magol 

Wysłany: Nie 20 Lut, 2005 14:27   

Siemka.
I Olsztyn pojawil sie wreszcie na zawodach w skladzie Magol czyli ja, i Gati. No i mamy piekny debiut Agaty - 2 miejsce to swietny wynik jak na pierwsze zawody. Co prawda ja nie przeszedlem przez eliminacje, ale i tak mi sie bardzo podobalo.

Fajny byl motyw jak w finalach Ners mial dropa - publika zachowala sie nie calkiem ladnie, ale za to bylo smiesznie ;] Budzik z tego co wiem pobil rekord Polski w shredzie. Ostrowscy oczywiscie zdominowali double, zadna nowosc.

Pozdro dla mistrza kapeluszy za porady co do steppinga ;]

Aha, spoko byl tez motyw jak 6 osob w koleczku naraz probowalo nemesis, szkoda ze nikomu nie wyszlo.

pozdro

Odpowiedz do tematu