Ja(delo), maja i Muker organizujemy zawody, ktore odb??dÂa si?? 6 sierpnia w G?lrze. Mamy eleganckÂa miejscowk?? na miejscowej hali, ktorej zdj??cia niebawem zapodamy, wi??c sami zobaczycie. WykoÂlujemy darmowy nocleg w
pobliskim internacie i darmowe zarcie. Opr?lcz nagr?ld rzeczowych, planujemy tez jakies nagrody pieni??Âzne.:wink:
Jak narazie wszystko zmierza w dobrym kierunku, wi??c wszytkich Was zapraszamy do G?lry
Postaramy si?? jak najszybciej poda?? wi??cej informacji. :D :D
Ostatnio zmieniony przez delo Nie 31 Lip, 2005 20:20, w całości zmieniany 3 razy
Ja z geografii jestem sÂlaby, powiedzcie mi gdzie to jest
G?lra lezy 24km na poÂl?ldnie od Leszna, w sumie to pomi??dzy Wrockiem a Poznaniem do obu jest po 100km. Z tym, ze u nas nie ma pkp wiec pociagiem trzeba dojechac do Leszna a z Leszna do g?lry to juz nie problem bo w czasie dnia peÂlno autobus?lw kursuje a to jest 30min drogi.
Ostatnio zmieniony przez delo Sro 29 Cze, 2005 01:46, w całości zmieniany 1 raz
Witam Delo
No jasne, Âze bym si?? pojawiÂl na Waszych zawodach, gdyby nic si?? ze sobÂa nie gryzÂlo! W ko?acu moja kuzynka chyba by mnie przenocowaÂla, jesli by byÂla w domku :D No i wog?lle u Was fajny klimat panuje, takÂze osobiscie teÂz zapraszam do G?lry ! Na pewno byÂloby lajtowo i sympatycznie !
Pozdrawiam
ÂZycz?? powodzenia w organizacji tego wszystkiego
Bartez
Bartez nie rozumiem Ci??. Nie przyjedziesz bo kuzynki nie bedzie w domu Nocle jak napisaÂl Delo ma byc darmowy Wiec nie truj i przyjeÂzdzaj na zawody :D Pozdro
_________________ I eat footbag, I sleep footbag, I breathe footbag, I'm not mad, I'm just passionate
Bartez nie rozumiem Ci??. Nie przyjedziesz bo kuzynki nie bedzie w domu Nocle jak napisaÂl Delo ma byc darmowy Wiec nie truj i przyjeÂzdzaj na zawody :D Pozdro
Hehe, Jajo mi chodzi z tym gryzieniem o to, aby nie byÂlo w tym czasie np. Mistrzostw Polski, a wiadomÂa rzeczÂa jest, Âze ta impreza byÂlaby waÂzniejsza (dla mnie). Jak kuzynki nie b??dzie to jak wspomniaÂles, b??dzie w ko?acu i tak darmowy nocleg :D
Delo, a czy parkiet na tej sali jest antyposlizgowy ? (czyt. nie jest taki jak np. w Lesznie przed scenÂa.)
Pozdrawiam
Bartez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum