Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 21:22 Netbag Jam 02.04.2005
Witam
Tak jak zapowiadaÂlem ogÂlaszam pierwsze zawody Netowe :
NETBAG Jam
Impreza odb??dzie si?? we WrocÂlawiu w sobot?? 2go Kwietnia 2005roku
SÂa dwie miejsc?lwki mozliwe Inwest i sala w kt?lrej ??wicze. Info pojawi sie wkrotce na stronce. www.footbag.com.pl
Impreza jest adresowana przedewszystkim dla ludzi grajÂacych w neta. Mam zamiar zebra?? polskÂa scene netowÂa i ruszy?? z promocjÂa tej pi??knej dyscypliny w naszym kraju, oraz wypromowaniu pierwszych Pros?lw, kt?lrzy b??dÂa promowa?? sport w swoich miastach.
Tak wiec bedziemy, gra??, gra?? i jeszcze raz gra??. JEst to jam wiec skupiamy sie na wspolnym graniu. nie myslcie za duzo o nagrodach
Kolejny Âswietny pomysÂl Szczenia. Mam nadziej??, Âze niewielka ekipa z Chocianowa pojawi si?? na tych zawodach i spr?lbuje swoich siÂl :D . Mam nadziej??, Âze uda mi si?? coÂs nauczy?? na takich zawodach
Mam tylko pytanko : czy planowane sÂa koszulki z zawod?lw
Pozdrawiam i czekam na dalsze info
REJKI [Usunięty]
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 12:05
Ten tego tamtego.Fajnie Âze coÂs si?? w tym kierunku dzieje.Niestety ja juÂz na zadne imprezki zochowe nie jeÂzdze bo ten tego tam tego pieniadze i inne sprawy,ALE "nigdy niem?lw nigdy". Obserwoje imprezy i jest ich coraz wiecej (niestety opini tez duzo) juz prawie jechalem do szczecina na neta jednak stare uprzedzenia ze bedzie lipa przekonaly mnie zeby lepiej isc na hale pograc i miec monetke w kieszeni- kurde NIESTETY znow mialem racje(kazdy wie jak necik tam wygladal).Jednak jak bym mial jechac na jakos imprezke to na NETJAM bym sie wybral.Zapraszam wszystkich serdecznie napewno antek was niezawiedzie. AH eh fajnie by bylo zagrac z kims nowym przypomniec sobie notowanie wynikow na skrawkach papieru, kontrolowanie rzeczy ktorych nieda sie skatrolowac:) tak tak co jak co ale gracze neta chyba nigdy nienaucza sie ze jak mecz jest np o 11 to o 11 a nie o tej kiedy przyjda lub zjedza. ah oh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum