Witaj Daniel ... :D
Wow, jaka great niespodzianka !!
Jesli si?? pytasz o terminy, to np. w kwietniu mogÂlyby by?? soboty(9,16,23), ale chyba trwajÂa w?lwczas matury takÂze m?lgÂlby by?? r?lwnieÂz maj (7,14,21) ... Wybierajcie, ja podaÂlem przykÂladowe terminy W czerwcu raczej nie, poniewaÂz Leszno ma organizowa?? zawody, takÂze miÂlo by byÂlo gdybyscie zrobili to w kwietniu lub w maju ... Ale to tylko moje zdanie, kaÂzdy moÂze mie?? inne.
Czekam na dalsze info no i trzymam mocno kciuki aby si?? wszystko udaÂlo zrobi??, by ta impreza staÂla si?? rzeczywistosciÂa ... :D
Pozdrawiam
Bartez
No Âladnie :D A moze zrobicie w nast??pna sobot?? po maturach :D To jest moja propozycja :D A na poczÂatek czerwca szykowane sÂa zawody u nas :D Pozdrawiam
co tu duzo gadac ...FootJam to bedzie lypa przy naszej imprezie :D jezeli wszystko pojdzie po naszej mysli - a tak musi byc to bedzie mooocna rzeÂz... bedzie czekac was masakrycznie ooostry shred jak sama nazwa zawod?lw m?lwi....
co do terminu...tu taj liczymy na waszÂa szybkÂa pomoc.... kwiecien lub maj....
gdybysmy wybrali przed footJam to jest pytanie czy dalibyscie rade przyjechac do nas przed tÂa imprezÂa.... jezeli to juz by byÂl duuzy plus
z tym zeby byÂlo obojetnie kiedy to raczej sie nie zgodze - chcemy wybrac jak najlepszy termin z podanych, kt?lry bedzie odpowiadac wielu osobom....chcemy zgromadzic na FireFootbagJam sporÂa liczbe graczy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum