Elo Elo! Batalion ZoÂska ma zaszczyt zaprosi?? wszystkich ch??tnych graczy na kolejne zawody zoÂskowe REMONT. Zawody odb??dÂa si?? w dniach 18-19 luty, na terenie C.H. Blue City w tamtejszym skejtparku (KAUFLAGE Skejtpark). Dyscypliny jakie bedÂa obowiÂazywa?? to:
1.Freestyle
-inter
-pro
-double
-shred
-sick 3
2.Net
-single
-double
Zapraszamy wszystkich serdecznie, bedzie niezÂly melanÂzyk(rewanÂz za zeszly rok), b??dzie dobrze!!!
ELO!!!
_________________ sam jestes jeszcze jeden taki post.....
Quba II m-ce na Remont003 Inter Freestyle Mistrz Europy 2009
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 19:49
ZajebiÂscie Nareszcie pojawiÂlo si?? takie oficjalne info, nie moge si?? doczeka?? zawod?lw Ekipa z Nowego Miasta pojawi si?? 1000000% w dwuosobowym squadzie czyli :ja(Quba) i Gielnik. Zamierzam zdominowa?? inter a Gielnik wystÂapi oczywiÂscie w open. I tylko mam pytanie. Czy pojawiÂa si?? goÂscie z zagranicy(czesi)
pozdro
i do 18 lutego...
_________________ Nowomiejskie Stowarzyszenie Footbagu
www.nsf.prv.pl
"Chcę trochę czasu, bo czas leczy runy..."
ZDUN IV m-ce na Remont003 Inter Freestyle sie grało, sie miało
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 13:46
Nooooooooooo wreszcie!!!!!
Chyba wam sie nie uda Kuba :P:P To my zdominujemy intera :D:D:D
Przyjedziemy na 1000000000000% ale niestety tylko w 2osobowym skladzie...:(
wielkie pozdro
Nono...:D
Mam nadzieje, Âze walka b??dzie zaci??ta do ostatniego przejazdu :D
OczywiÂscie ÂO?ldÂz w coraz skromniejszym skÂladzie, ale na 10000000000% sie zjawimy :D
A jeÂsli chodzi o tÂa dominacj?? intera to zgadzam si?? ze Zdunem w 100% :D
Quba szykuj si?? na ostrÂa rywalizcj??
Mam tylko pytanie, czy organizujecie jakiÂs nocleg albo polecacie do tego jakieÂs miejsce?
_________________ When I'm sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story.
Barciu [Usunięty]
Wysłany: Sro 02 Lut, 2005 16:03
Ej no ja teÂz pojade Tyle, ze nie bede gral... moze decka wezme jak sniegu nie bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum